Ännu bättre...
Så har ännu en ny vecka börjat och Godare Mat blir bara bättre. Nu finns möjligheten att få Vardagskocken och Lilla Pajboken som e-bok när du som gratis medlem värvar nya medlemmar...
Som alltid skickas varje onsdag en ny upplaga av Matbrevet ut till alla prenumeranter och som alltid är det gratis att prenumerera...
Ett exempel på allt du kan hitta på Godare Mat...
Tobbes färsgrillspett
Ingredienser 8 st:
8 grillspett av trä
1 kg nöt- eller blandfärs
1 kruka färsk basilika
1 tsk salt
1 tsk vitpeppar
1 tsk vitlökspulver
1 msk sambal oelek
2 tsk kinesisk soya
Tillagning:
Blötlägg grillspetten en stund före tillagningen för att förhindra att de börjar brinna under grillningen.
Finhacka basilikan.
Blanda samman alla ingredienser väl.
Forma avlånga "järpar" av blandningen runt grillspetten. Gör dem inte för tjocka, grilltiden blir då alldeles för lång och de riskerar att bli brända.
Grilla spetten cirka 5-10 minuter på varje sida, de har fyra...
Servera med en potatispaj och aioli. Gott till är också Carrottes à la Belgique. Recepten på tillbehören finns givetvis också på Godare Mat...
Som alltid skickas varje onsdag en ny upplaga av Matbrevet ut till alla prenumeranter och som alltid är det gratis att prenumerera...
Ett exempel på allt du kan hitta på Godare Mat...

Ingredienser 8 st:
8 grillspett av trä
1 kg nöt- eller blandfärs
1 kruka färsk basilika
1 tsk salt
1 tsk vitpeppar
1 tsk vitlökspulver
1 msk sambal oelek
2 tsk kinesisk soya
Tillagning:
Blötlägg grillspetten en stund före tillagningen för att förhindra att de börjar brinna under grillningen.
Finhacka basilikan.
Blanda samman alla ingredienser väl.
Forma avlånga "järpar" av blandningen runt grillspetten. Gör dem inte för tjocka, grilltiden blir då alldeles för lång och de riskerar att bli brända.
Grilla spetten cirka 5-10 minuter på varje sida, de har fyra...
Servera med en potatispaj och aioli. Gott till är också Carrottes à la Belgique. Recepten på tillbehören finns givetvis också på Godare Mat...
Kommentarer
Trackback