Ett måste till laxen

I förra inlägget fick du receptet på gravad lax, här kommer ett tillbehör till den som är ett måste. Gravad lax utan Hovmästarsås stämmer bara inte...
 
Många fler goda recept finns på Godare Mat...
 
Hovmästarsås
 
Ingredienser:
 
1 dl matolja
3 msk senap
2 msk socker
2 msk rödvinsvinäger
1 dl hackad dill
vitpeppar
salt
 
Tillagning:
 
Blanda senap, socker och vinäger. Tillsätt oljan droppvis under vispning(använd elvisp).
 
Blanda i dill och smaka av med salt och peppar
 
Om olja tillsätts för fort kan såsen lätt skära sig.
 
Källa: Godare Mat
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0