Love Bug

Måste ha drabbats av något virus, är fortfarande hopplöst förälskad... Jag har väl inget annat val än att fortsätta tröstäta, tur att det finns en massa gott att välja från på Godare Mat...

Choklad- och kokoskaka (10-12 portioner)

Ingredienser:

120 gr vit choklad
120 gr smör
1,8 dl vetemjöl
100 gr florsocker
2 ägg
1 tsk vaniljsocker
125 gr kokosflingor
2 msk varmt vatten
2 krm salt

Tillagning:

Blanda kokosflingor och vatten. Låt stå i fem minuter, under tiden smälter du smör och choklad i vattenbad eller mikrovågsugn.

Blanda sedan ihop alla ingredienser och häll upp i en smord och bröad springform med löstagbar botten (ca 22 cm).

Grädda kakan i 200 graders ugn i 11-12 minuter, tag ut och låt den stå i kylen och stelna ett par timmar, innan ni äter kakan. Servera med syrliga bär och vaniljglass.

Källa: Godare Mat

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0