Klassiker

Det börjar närma sig middag och tack vare Godare Mat behöver jag inte fundera alltför mycket över vad jag ska ha till middag, varje dag får jag ett nytt recept direkt på deras förstasida...


Alla veckans recept plus en hel bunt till kan du också få varje onsdag direkt till din e-mail med Matbrevet...


Wallenbergare (4 portioner)


450 g kalvfärs
3 ägg
3 dl vispgrädde
1 finhackad gul lök
salt
peppar
50 g smör


Tillagning:


Blanda alla ingredienser utom smöret till färsen. Krydda med salt och peppar.


Forma färsen till stora pannbiffar, stek dem i smör på svag värme i ca 4 min på varje sida.


Servera med potatismos, rårörda lingon och gröna ärtor.


Källa: Godare Mat med Matbrevet


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0