Snabbt, enkelt och gott...

Vem har sagt att det måste vara komplicerat att få bra resultat? Snabbt, gott och enkelt med Dagens Bak på Godare Mat...


Spröda hjärtan (30-40 st)


Ingredienser:


100 g smör
3 dl vetemjöl
1 dl gräddfil
1 dl strösocker


Tillagning:


Hacka samman smör och vetemjöl till en grynig massa.


Tillsätt gräddfil. Arbeta snabbt ihop till en deg. Låt den vila kallt ca i 30 min.


Kavla ut degen tunt på ett lätt mjölat bakbord. Kavla i lite socker mot slutet.


Ta ut hjärtan med mått. Lägg dem på bakplåtspapper.


Grädda kakorna mitt i ugnen i 225ºC, ca 5 min eller tills de fått läcker guldgul färg och känns spröda.


Ta bort kakorna från plåten och låt dem kallna på galler.


Källa: Godare Mat med Matbrevet


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0