Sött, härligt sött...

Mitt i natten igen, sitter och jobbar och vad händer? Jo, det där eländiga sötsuget smyger sig på och pockar på uppmärksamhet... Tur att Godare Mat finns, räddningen är aldrig längre bort än närmaste dator...


Enkel yoghurtglass (4 portioner)


Ingredienser:


4 dl djupfrysta bär; hallon, jordgubbar eller björnbär
2 msk florsocker
1 tsk vanillinsocker
2 dl mild yoghurt eller matlagningsyoghurt


Tillagning:


Finfördela de frysta bären, ej tinade, i matberedare tillsammans med socker och vanilj. Tillsätt yoghurten genom tubröret medan maskinen går, kör tills allt är blandat, 30 sekunder.


Lägg genast upp glassen i coupeglas och servera omgående.


Källa: Godare Mat med Matbrevet


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0