Grillsäsong
Nu är värmen nästan här och med den grillsäsongen. Imorgon är det dags igen för en ny upplaga av Matbrevet och veckans tema är just grillning med tips och recept.
På Godare Mat går arbetet kontinuerligt vidare för att ge dig som medlem den bästa tänkbara kokboken på nätet och du kan bli medlem gratis...
Tunnbrödrulle med makrill (15 st)
Ingredienser:
15 mjuka tunnbröd
1 röd lök
1 röd paprika
500 g rökt makrillfilé
4 dl crème fraiche
1 gurka
3-4 tomater
Tillagning:
Ansa och hacka löken fint. Rensa paprikan och hacka den fint.
Ta av skinnet från makrillfiléerna och skär dem i små bitar.
Blanda makrill, lök, paprika och crème fraiche i en skål.
Lägg en sträng av röran vid änden av tunnbröden. Lägg några tunna skivor gurka och tomat över.
Rulla ihop tunnbröden med fyllningen längst in och låt ligga svalt en stund före servering.
Källa: Godare Mat med Matbrevet
På Godare Mat går arbetet kontinuerligt vidare för att ge dig som medlem den bästa tänkbara kokboken på nätet och du kan bli medlem gratis...
Tunnbrödrulle med makrill (15 st)
Ingredienser:
15 mjuka tunnbröd
1 röd lök
1 röd paprika
500 g rökt makrillfilé
4 dl crème fraiche
1 gurka
3-4 tomater
Tillagning:
Ansa och hacka löken fint. Rensa paprikan och hacka den fint.
Ta av skinnet från makrillfiléerna och skär dem i små bitar.
Blanda makrill, lök, paprika och crème fraiche i en skål.
Lägg en sträng av röran vid änden av tunnbröden. Lägg några tunna skivor gurka och tomat över.
Rulla ihop tunnbröden med fyllningen längst in och låt ligga svalt en stund före servering.
Källa: Godare Mat med Matbrevet
Kommentarer
Trackback