När sötsuget sätter in...

Har en lång natt framför mig med mycket jobb och sötsuget har redan börjat sätta in. Tur att jag var förutseende och hittade ett gott recept på Godare Mat...
 
Chokladtryffel med konjak (25 st)
 
Ingredienser:
 
225 g mörk choklad
1 dl vispgrädde
1-2 msk konjak
chokladströssel
 
Tillagning:
 
Bryt chokladen i bitar. Lägg dem i en kastrull och häll i grädden.
 
Värm försiktigt under omrörning så att chokladen smälter. Smaksätt med konjak.
 
Låt svalna och ställ kallt så att chokladmassan stelnar.
 
Forma små kulor med hjälp av två skedar. Rulla dem i chokladströssel.
 
Förvara tryffeln kallt.
 
Källa: Godare Mat med Matbrevet

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0